Home
Diensten/Overzicht
Reiniging gevels
Reiniging daken
Renovatie/Restauratie
Voegwerken
Impregnatie
Graffiti
Vacatures
Referenties

Jarenlange ervaring in voegwerken

Technieken:

Voor de restauratie van bestaande voegwerken passen wij verschillende afwerkingstechnieken toe die afhankelijk zijn van de voorkeur van onze klanten en de structuur van de gevelstenen. Door onze jarenlange ervaring kunnnen wij u allerlei verschillende voegtechnieken aanbieden zoals plat, schuin, achterliggend, vol enz..

Kleur kiezen:

Wij plaatsen graag vooraf enkele kleurstalen zodat het voor onze klanten eenvoudiger is om een geschikte kleur te kiezen.

Voegmortel:

Om een perfecte voegmortel te bekomen werken wij meestal met natuurlijke grondstoffen of geprefabriceerde fabrieksmortels in allerlei kleuren. Uiteindelijk dient de keuze steeds afgestemd te zijn op de eigenschappen van de te verwerken soort baksteen. Onze mortels worden machinaal gemengd met zuiver water en schelpjeskalk en tot een homogene massa gekneed. De shelpjeskalk staat in voor een een betere hechting en flexibiliteit. >

Afwerking:

Na de voegwerken staan wij in voor de opruiming van ons afval en voor het verwijderen an achtergebleven voegsel van op de grond, vensterbanken, dakgoten e.d.

Veigheid:

Onze stellingen worden altijd verankerd en zijn conform de huidige belgiesche wetgeving! Stellingen worden altijd verankerd en voldoen aan alle veiligheidsnormen
Recht op een bouwpremie? info klik hier
Gevelreiniging en gevelrestauratie Smeets Marc
Borgveld 7 B-3941 Eksel Tel: 011/73.51.29 GSM: 0475 68 48 70 marc.smeets3@telenet.be
webdesign and maintenance by www.bullseyedesign.be