Home
Diensten/Overzicht
Reiniging gevels
Reiniging daken
Renovatie/Restauratie
Voegwerken
Impregnatie
Graffiti
Vacatures
Referenties

Gevelreiniging met hogedruk en zand

Oorzaak en oplossing?:

Het koude, vochtige klimaat in ons land en niet in het allerminst de luchtvervuiling, (ook aanwezig in het regenwater), heeft een nefaste invloed op onze gevels. De "doe het zelvers" die met allerhande producten gaan experimenteren doen meestal meer kwaad dan goed, en veroorzaken in alle onwetendheid soms ernstige schade aan hun gevels. Beroep doen op een vakman is uiteindelijk niet te vermijden. Na meer dan 20 jaar ervaring in het professioneel reinigen van gevels zijn onze resultaten spectaculair! (zie afbeeldingen op deze website)

Aanpak:

Gevelreiniging hogedruktoestel met water en eventueel aangepaste reinigingsproducten en zand naargelang de huidige staat van de gevel.De ramen en deuren afgeplakt om deze maximaal te beschermen tegen de gebruikte produkten en/of het zand. Tijdens deze reinigingswerken kunnen wij een ontmosser aanbrengen die er voor zorgt dat alle resterende sporen van algen en mos die diep in de gevel gedrongen zijn volledig gedood worden.

Het mileu is ook onze zorg:

Wij verkiezen te werken met biologisch afbreekbare produkten ter bescherming van het milieu. Deze producten voldoen aan de hoogste Europese normen en worden gebruikt volgens de strikte voorschriften.
Recht op een bouwpremie? info klik hier
Gevelreiniging en gevelrestauratie Smeets Marc
Borgveld 7 B-3941 Eksel Tel: 011/73.51.29 GSM: 0475 68 48 70 marc.smeets3@telenet.be
webdesign and maintenance by www.bullseyedesign.be