Home
Diensten/Overzicht
Reiniging gevels
Reiniging daken
Renovatie/Restauratie
Voegwerken
Impregnatie
Graffiti
Vacatures
Referenties

Empregnatie, Vochtbestrijding in muren

Voordelen behandeling:

Om je gevel na een gevelrenovatie zo lang mogelijk schoon en zuiver te houden kan je uw gevel behandelen met een waterafwerende laag (impregneer/hydrofobeer beschermmiddelen), waardoor het vuil niet meer in de steen kan dringen. Drogere muren verhogen tevens de werking van het isolerende vermogen. Behandelde muren komen minder snel groen, zijn minder vatbaar voor vorst en zout schade en het reinigen verloopt voortaan gemakkelijker. Deze producten zijn nagenoeg onzichtbaar en kunnen ook worden toegepast op nieuw voegwerk.

Productkeuze:

Belangrijk is de keuze van het type product dat zal gebruikt worden. Het impregneermiddel moet aangepast zijn aan de soort ondergrond. Door onze jarenlange ervaring in het gebruik van verschillende van deze producten boeken wij enorme successen op gebied van vochtbestrijding op gevels.

Werkwijze:

Glasramen en andere noodzakelijkheden vooraf afgeplakt. De ondergrond moet droog zijn en zuiver en vrij van beschadigingen. Indien nodig worden vooraf scheuren gedicht met epoxymateriaal en slechte voegen en bakstenen vervangen. De behandeling gebeurt onder lage druk zodat er geen verneveling plaats vindt. Meestal in 2 lagen met een tussentijd van minstens enele uren. Elke laag wordt tot verzdiging aangebracht.
Recht op een bouwpremie? info klik hier
Gevelreiniging en gevelrestauratie Smeets Marc
Borgveld 7 B-3941 Eksel Tel: 011/73.51.29 GSM: 0475 68 48 70 marc.smeets3@telenet.be
webdesign and maintenance by www.bullseyedesign.be