Home
Diensten/Overzicht
Reiniging gevels
Reiniging daken
Renovatie/Restauratie
Voegwerken
Impregnatie
Graffiti
Vacatures
Referenties

Gevelwerken Smeets heet u welkom!

Wie zijn we?:

Wij zijn een dynamisch bedrijf uit het Limburgse met reeds meer dan 20 jaar ervaring in het vakkundig uitvoeren van opdrachten aan gevels, zoals het uithakken van bestaande voegwerk, voegen, reinigen, stralen, impregneren enz.. Kortom alles wat met gevels te maken heeft.

Onze missie:

Wij geven een meerwaarde aan uw woning! Technische, harmonische, esthetische en vooral duurzame oplossingen op maat, ongeacht de bouwstijl van uw woning.

Ons activiteitenterrein:

Dit bevindt zich in de provincie Limburg, Antwerpen en aangrenzende regio’s.

Reputatie:

Ons bedrijf heeft een stevige reputatie opgebouwd op het gebied van onuitputtelijke service en kwaliteit in de gevelrenovatiesector, dit door een uiterst gekwalificeerde team. Getuige daarvan zijn de talrijke referenties, die u op deze website terugvindt.

Ervaring:

Door onze jarenlange ervaring waarbij ik als zaakvoerder alles zelf coordineer en kontroleer van het begin tot het einde, kunt u rekenen op vakwerk op topniveau! Dit zowel voor alle projecten, groot of klein. Wij werken met de moderne technieken in combinatie met de beste producten en grondstoffen.

Vragen of offerte:

Op deze site proberen wij u een indruk te geven van de verschillende techniekenen die gebruikt worden in de gevelwerkensector. Als u vragen heeft of u wilt een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte bel gerust of stuur een e-mail.

Recht op een bouwpremie? info klik hier
Gevelreiniging en gevelrestauratie Smeets Marc
Borgveld 7 B-3941 Eksel Tel: 011/73.51.29 GSM: 0475 68 48 70 marc.smeets3@telenet.be
webdesign and maintenance by www.bullseyedesign.be