Home
Diensten/Overzicht
Reiniging gevels
Reiniging daken
Renovatie/Restauratie
Voegwerken
Impregnatie
Graffiti
Vacatures
Referenties

Onze diensten, van gevelrestauratie tot het reinigen van uitgebrande gebouwen

Reinigingswerken:

Aangezien elke gevel een eigen structuur en ondergrond heeft, werken wij met veel verschillende reinigingstechnieken. De producten die wij voldoen aan de hoogste Europese normen en worden gebruikt volgens de strikte voorschriften. (meer info: zie pagina reiniging)

Voegwerken ,renovatie en restauratie van gevels:

Voegwerken zijn bouwtechnisch gezien van bijzonder groot belang. Slecht voegwerk is de meest voorkomende oorzaak van vochtintreding in een gevel. Het verwaarlozen en het niet tijdig onderhouden of herstellen van voegen in muren kan onherstelbare schade veroorzaken. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het verwijderen van oude voegwerken, en het uiteindelijk herstellen. (meer info: zie pagina renovatie/restauratie)

Impregnatie (vochtpreventie):

Vocht is de grootste vijand van de meeste bouwmaterialen. Ook nieuwe gevels kunnen door vocht sterk aangetast worden. Uw gevel zal meer opgewassen zijn als het vocht de kans niet krijgt om in een poreuze bakstenen of betonnen ondergrond door te dringen. Wij behandelen uw gevel met de meest kwalitatieve impregneer/hydrofobeer beschermmiddelen zodat deze waterafstotend wordt. Bovendien zijn deze producten nagenoeg onzichtbaar en kunnen ze worden toegepast op nieuw voegwerk.

Extra diensten:

Graffiti verwijderen en graffitipreventie:

Wij brengen een beschermende coating aan en beschermen uw ondergrond definitief tegen graffiti. Geschikt voor alle ondergronden en eventuele graffiti is dan snel en eenvoudig te verwijderen zonder schade te verooraken. (meer info: zie pagina graffiti)

Ontmossen en herspuiten van daken:

Wij zorgen ervoor dat uw dak er opnieuw als nieuw uitziet. Door jarenlange blootstelling aan ons koud en vochtig weerklimaat kan uw dak volledig onder het mos geraken. (meer info: zie pagina reiniging)

Reinigen met hogedruk bij particulieren:

terrassen, parkings, luifels, balkons, zwembaden, kunststoffen bouwmaterialen, schade door brand, dakgoten en kornissen, zoutopslag op gevels enz...

Reinigen met hogedruk bij bedrijven:

(hogedruk) reinigen van uitgebrande gebouwen, magazijnen, parkingcomplexen enz..
Recht op een bouwpremie? info klik hier
Gevelreiniging en gevelrestauratie Smeets Marc
Borgveld 7 B-3941 Eksel Tel: 011/73.51.29 GSM: 0475 68 48 70 marc.smeets3@telenet.be
webdesign and maintenance by www.bullseyedesign.be